Over ons

Vloeren van Aan de Stegge Parket

Over ons Put uit de ruime ervaring van Aan de Stegge Parket

De heer Aan de Stegge heeft een gedegen opleiding genoten op het gebied van timmeren, meubelstofferen en woningstoffering. Sinds 1978 is hij werkzaam in de parket branche. Hij komt uit een familie die een soortgelijk ambacht beoefende, dus de kennis is hem met de paplepel ingegeven. Inmiddels is Aan de Stegge Parket een gevestigde naam in de regio rond Hengelo. Het bedrijf verzorgt de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parketvloeren. Daarnaast heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het leggen en onderhouden van laminaatvloeren en PVC vloeren. De dienstverlening richt zich op particulieren, bedrijven en instellingen.

Werken met een (h)eerlijk natuurproduct

Als eenmanszaak kunnen alle werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd worden. Hierdoor is er sprake van korte lijnen, wat een snelle voortgang van een project bevordert. Daarnaast is er altijd sprake van een duidelijke communicatie, omdat u maar één aanspreekpunt heeft. Door de ruime ervaring van Aan de Stegge Parket beschikt het bedrijf over een gedegen kennis van alle soorten parket en laminaat. Waardoor een optimale dienstverlening en serviceverlening geboden kan worden.

Parket is een eerlijk natuurproduct en is tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en kleuren, waardoor voor vrijwel elk interieur een passende parketvloer beschikbaar is. Aan de Stegge Parket beheerst nog het ouderwetse vakmanschap, waardoor uw vloer in de regio rond Hengelo altijd deskundig gelegd en afgewerkt wordt. Parket is verkrijgbaar in vele kwaliteiten, bij ons wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen en gereedschappen. Bij de keuze van de juiste parket soort spelen wij een adviserende rol. Bepalend is mede de mate van belasting en een al dan niet intensief gebruik. Hierop wordt de keuze van het juiste parket afgestemd, waarbij ook rekening gehouden wordt met het beschikbare budget van de klant.

Houten vloeren

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vloer aanleg en vloeronderhoud?

Neem dan direct contact met ons op via: 0547-383110 of 06-53272523 of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

Een vloer die bij u past!

Naast het leveren en leggen van parket kunt u bij ons ook terecht voor laminaat van bekende merken als MFLOR. Deze passen ook binnen een wat geringer budget en zijn verhuisbaar, doordat laminaatvloeren zwevend worden gelegd en niet gelijmd of genageld worden. Als de klant er prijs op stelt kunnen wij ook de complete afwerking verzorgen, u kunt hierbij denken aan het plaatsen van plinten en het inkorten van deuren.

Een in populariteit winnende vloerbedekking is PVC, deze is in elk vertrek te leggen, zelfs in een badkamer en heeft het uiterlijk van een houten of stenen vloer. De vloer is eenvoudig te reinigen en in vele dessins verkrijgbaar. Ook voor traprenovaties en het plaatsen van raamhorren en deurhorren kunt u bij ons terecht. Bent u dus toe aan een nieuwe houten of PVC vloer in uw pand in de regio rond Hengelo of is uw houten vloer aan onderhoud of renovatie toe? Neemt u dan contact op met de vakman Aan de Stegge Parket voor het beste resultaat.

Onderhoud en renovatie aan vloeren
Logo Aan de Stegge Parket