Traprenovatie Enter

Traprenovatie in Enter

Bent u op zoek naar specialisten voor een traprenovatie in Enter? Dan kunnen wij u verder helpen. Aan de Stegge Parket is gespecialiseerd in het onderhoud en plaatsen van vloeren en trappen. Wij beschikken over de beste technieken en echt vakmanschap. Ons bedrijf is opgericht in 1985. Wij hebben onderhand al meer dan 40 jaar ervaring in dit vakgebied. Hierdoor kunnen wij u goed van dienst zijn. Een traprenovatie vereist namelijk vakkennis en moet met precisie uit worden gevoerd. Wij doen dit dus graag voor u. Na onze renovatie kunt u weer genieten van een prachtige trap.

Traprenovatie

Materialen voor de trapbekleding

U kunt gebruik maken van verschillende materialen voor de bekleding van uw trap in Enter. Wij maken gebruik van verschillende houtsoorten en PVC soorten voor traprenovaties. PVC is een kunststof dat erg resistent is tegen beschadigingen. Trappen bedekt met PVC zijn daarom erg duurzaam en gaan lang mee. Verder is PVC ook nog eens geluiddempend. Hierdoor heeft u geen last meer van stampende mensen op de trap. U kunt ook hout gebruiken voor de bekleding van uw trap. Hout geeft uw trap een authentieke uitstraling. U kan gebruik maken van veel verschillende soorten hout, inclusief massief eiken, Europees hout en tropisch hout. De houtsoorten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en hebben elk verschillende eigenschappen.

Beschikbare diensten in Enter

Wij kunnen veel voor u betekenen. Wij hebben al veel ervaring in het uitvoeren van traprenovaties. Een aantal van onze beschikbare diensten zijn:

  • Traprenovatie met PVC of hout
  • Ruime keuze uit houtsoorten
  • Geluiddempend PVC
  • Twee jaar garantie
  • Vrijblijvend advies over uw parketrenovatie

Meer informatie?

Maak een afspraak voor uw traprenovatie

Maak een afspraak met ons, zodat wij samen alle opties kunnen bespreken voor uw traprenovatie Enter. Samen bespreken we dan uw voorkeuren voor uw trap. Op basis daarvan kunnen wij u adviseren over het gebruik van verschillende materialen. U kunt ook langskomen in onze showroom in Enter om de producten in het echt te bekijken.

Neem direct contact met ons op voor traprenovatie in Enter

Vul het contactformulier op onze site in en stel daar al uw vragen. Maak dan ook gelijk een afspraak, zodat wij u meteen kunnen helpen. Op de site kunt u ook alvast een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken via 0653272523 of via 0547383110. Per mail zijn wij bereikbaar via aandesteggeparket@gmail.com. Aan de Stegge Parket hoort graag van u over uw traprenovatie in Enter.