Reviews

Raymond Bos

Rated 5 out of 5

Wij raakten een beetje uitgekeken op de donkere parketvloer die al bijna 10 jaar oud was. De heer Aan de Stegge adviseerde ons om met behulp van impregneerolie de vloer een paar tinten lichter te laten maken. Het resultaat mag er zijn. De vloer heeft een meer eigentijds karakter en sluit ook beter aan bij de meubelen die wij in de loop der tijd vervangen hebben. Ons interieur is ervan opgeknapt. Hartelijk dank voor het juiste advies en de vakkundige werkwijze!

Lichtere parketvloer

Willem Elstak

Rated 5 out of 5

Wij twijfelden lang of wij in onze nieuwbouwwoning een houten vloer of een kunststof vloer zouden laten leggen. Wij gingen te rade bij de heer Aan de Stegge en hij overtuigde ons van de voordelen van een PVC vloer. Aangezien wij onderburen hebben waren de geluiddempende eigenschappen ??n van de overwegingen om hiervoor te kiezen. Als je daarbij de slijtvastheid, het makkelijk reinigen en de verkrijgbaarheid in talrijke uitvoeringen met een houtlook optelt werd voor ons PVC de juiste keuze.

PVC vloer

Rosanne de Groot

Rated 5 out of 5

Onze stoffen trapbekleding begon tekenen van slijtage te vertonen. Het werd de hoogste tijd voor vervanging. De heer Aan de Stegge gaf ons een eerlijk advies en daar konden wij ons volledig in vinden. Hij adviseerde ons om de stoffen trapbekleding te vervangen door PVC. Een ijzersterk materiaal verkrijgbaar in talrijke uitvoeringen en kleuren. Daarbij makkelijk schoon te houden en met een frisse uitstraling. De keuze was snel gemaakt en in een snel tempo werd de oude trapbekleding verwijderd en vervangen door PVC. Wat opviel was de zorgvuldige werkwijze. De bekleding werd naadloos aangebracht met oog voor detail. De nieuwe trapbekleding voldoet volledig aan onze verwachtingen. Wij bevelen Aan de Stegge van harte aan.

Nieuwe trapbekleding

Leontine Dirksen

Rated 5 out of 5

Eindelijk hadden wij de woning van onze dromen gevonden, een monumentaal pand. De vorige bewoners hadden een strakke laminaat vloer gelegd die wij niet vonden passen in het karakter van de woning. Bij aan de Stegge parket vonden wij een kunstmatig verouderde vloer. Het grillige uiterlijk van de vloer sprak ons zeer aan. De vloerdelen werden een paar dagen in de woning gelegd om te acclimatiseren en vervolgens zorgvuldig gelegd. Het resultaat mag er zijn. Een vloer die aansluit bij het monumentale karakter van het pand.

Verouderde vloer

Ton Slinger

Rated 5 out of 5

Op bezoek bij vrienden waren wij helemaal weg van de prachtige patroonvloer. Precies wat ons interieur die fraaie uitstraling zou geven die wij voor ogen hadden, De creativiteit van Aan de Stegge leek geen grenzen te kennen. Er werden ons heel veel voorbeelden getoond van mogelijkheden en al gerealiseerde patroonvloeren. Het was een moeilijke keuze, maar uiteindelijk vonden wij de vloer die volledig aansloot bij onze smaak. Wij genieten er elke dag van.

Patroonvloer