Verouderde vloeren

Verouderde vloeren

Aan de Stegge Parket levert en legt ook verouderde parket vloeren. Deze worden in de fabriek kunstmatig verouderd en beschadigd, waardoor een grillige structuur ontstaat van de houten vloer. Nieuw hout wordt geplaatst in een trommel, die keien, kettingen en kogels bevat. Hierdoor ontstaan niet van echt te onderscheiden beschadigingen. De parketdelen komen inclusief slijtageplekken en krassen en butsen uit de trommel. De vloerdelen worden nabehandeld met hardwax, een olielaag of een laklaag.

Aan de Stegge Parket

Vloeren met een antiek uiterlijk

Een bijzonder effect wordt bereikt door afwijkingen in de maatvoering van de planken van de verouderde vloeren. Zowel in de dikte als in de breedte kunnen verschillen zijn, waardoor een verouderde vloer een nog antieker uiterlijk krijgt. De vloerdelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, variƫrend van 14 tot 32 cm breedte. Ook de lengtes zijn variabel, deze zijn verkrijgbaar in lengtes van 40cm tot wel 2,80m. Door het combineren van verschillende lengtes krijgt de verouderde vloer een nog aantrekkelijker uiterlijk. Waar vroeger deze vloeren veel werden toegepast in kantoren en bedrijven, worden deze ook steeds populairder bij particulieren. Met een kleurolie kan de kleur aangepast worden, zodat deze vloeren passen in klassieke, maar ook in de modernere interieurs.

Onderhoudsvrije vloer

De vloeren zijn zo behandeld dat deze zeer slijtvast zijn. Ook zijn ze onderhoudsvrij. Als er krassen of butsen bijkomen wordt de vloer steeds mooier. Een verouderde parketvloer is een vloer waarop geleefd kan worden. De beschadigingen zijn namelijk al in de fabriek aangebracht. Verouderde vloeren kunnen uw interieur een bijzonder uiterlijk geven.

Wilt u het gemak van een onderhoudsvrije vloer, die lang mee gaat ervaren? Neemt u dan vandaag nog contact op met Aan de Stegge Parket, wij informeren u graag over de talrijke mogelijkheden en onze voordelige tarieven. Uw droomvloer komt hiermee wel heel dichtbij! Als u dat wilt kunnen wij ook bij u op locatie komen kijken, welke verouderde vloer het best past bij uw overige inrichting, zoals bijvoorbeeld de meubels of de kleur van uw keukenkastjes. Hierdoor bent u verzekerd van maatwerk, wij adviseren u graag!

Meer informatie?

De levertijd van verouderde vloeren

De levertijd van de verouderde vloeren door Aan de Stegge Parket bedraagt ongeveer drie weken. De vloerdelen moeten eerst acclimatiseren om werking van de vloerdelen te voorkomen. De vloerdelen worden eerst twee dagen in de woonkamer gelegd, voordat met het leggen begonnen kan worden.

Meer informatie over parket onderhoud?

Wilt u meer informatie over onze verouderde vloeren? Neem dan snel contact met ons op. Vraag een offerte aan via onze site, zodat wij u nog sneller kunnen helpen. Vul ook het contactformulier in op onze site voor overige vragen. Als u ons liever direct wilt benaderen, bel ons dan via 0653272523 of via 0547383110. Via de mail zijn wij ook bereikbaar, mail ons dan naar aandesteggeparket@gmail.com.

Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Patroon vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

PVC Vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Onderhoud & Renovatie
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Traprenovatie