Traprenovatie

Traprenovatie 

Bent u uitgekeken op de bekleding van uw trap of vertoont deze slijtage? Dan is een traprenovatie door ons een goede optie. Er zijn twee mogelijkheden. Wij kunnen de traprenovatie uitvoeren met massief hout of met PVC. Wij zijn actief in heel Nederland en zijn inzetbaar voor particulieren en bedrijven.

Europese houtsoorten

De meest gekozen uitvoering is met massief eiken wat op kleur wordt gebracht en wordt voorzien van anti slip rubbers. Wij verwerken eikenhout van de beste kwaliteit wat garant staat voor een goede duurzaamheid van de uitgevoerde traprenovatie. Naast met eikenhout kan de trapbekleding ook uitgevoerd worden met Europese houtsoorten zoals grenen, iep en essen.

Traprenovatie

Tropische houtsoorten

Ook tropische houtsoorten kunnen uw trap een heel bijzondere uitstraling geven. Wij kunnen de volgende houtsoorten verwerken.

  • Merbau, wat verkrijgbaar is in een grote variëteit van kleuren.
  • Kambala, wat de uitstraling van teak heeft en een hardheid die vergelijkbaar is met eikenhout.
  • Afzelia met een roodbruine kleur en een goede hardheid.
  • Panga Panga met zijn kleur variërend van donkerbruin tot zwartbruin.
  • Sucupira met een mooie rode kleur.

Naar welke houtsoort uw voorkeur ook uitgaat. Wij verwerken alleen hout van de beste kwaliteit en met een ervaring van meer dan 40 jaar kunt u rekenen op een zorgvuldige werkwijze en oog voor detail.

PVC voor traprenovatie

Naast houten bekleding van een trap kan ook gekozen worden voor PVC. Deze kunststof is zeer slijtvast en beschikbaar in talrijke uitvoeringen en kleuren. Een houtnerf of steennerf geeft deze vloerbedekking een bijzondere uitstraling. PVC heeft sterk geluiddempende eigenschappen en is goed en snel te reinigen.

Welke traprenovatie wij ook voor u uitvoeren, u kunt altijd vertrouwen op onze expertise. De werkzaamheden worden met grote precisie uitgevoerd door vakmensen die het klappen van de zweep door en door kennen. Omdat wij onvoorwaardelijk geloven in de door ons geleverde kwaliteit krijgt u op alle traprenovaties een garantie van twee jaar.

Meer informatie?

Meer informatie over traprenovatie?

Dus ergert u zich aan die trap die er niet fraai en representatief uitziet? Neem dan snel contact met ons op. Vraag een offerte aan via onze site, zodat wij u nog sneller kunnen helpen. Vul ook het contactformulier in op onze site voor overige vragen. Als u ons liever direct wilt benaderen, bel ons dan via 0653272523 of via 0547383110. Via de mail zijn wij ook bereikbaar, mail ons dan naar aandesteggeparket@gmail.com.

Patroon vloeren

PVC Vloeren

Verouderde vloeren

Onderhoud & Renovatie