Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Aan de Stegge Parket adviseert u graag over het juiste onderhoud of renovatie van uw parketvloer. Een gedeelte kunt u zelf doen. Hiervoor leveren wij diverse onderhoudsmiddelen, zoals lak polish of hardwax olie. Wij adviseren onze klanten om jaarlijks minimaal de looppaden te behandelen om zo de parketvloer in topconditie te houden. Uiteraard is geen enkele vloer volledig slijtvast, zelfs een degelijke parketvloer gaat na verloop van tijd tekenen van slijtage vertonen. Op dat moment is professioneel onderhoud aan de orde.

Aan de Stegge Parket

Onderhoud verlengt de levensduur

Om de 8 tot 12 jaar wordt aanbevolen om uw parket te laten schuren en lakken door Aan de Stegge Parket. Hierbij maken wij gebruik van watergedragen laksoorten, die toegestaan zijn en volledig milieuvriendelijk zijn. Een nieuwe rage is het kleuren van parketvloeren. Bent u uitgekeken op een misschien te donkere kleur van uw houten vloer, dan kan deze een paar tinten lichter gemaakt worden met een impregneerolie. Met name donkere eiken vloeren krijgen hierdoor een in de ogen van vele klanten een meer eigentijds karakter. Vloeren kleuren is mogelijk met 32 kleuren, waardoor voor elke toepassing wel een juiste kleur beschikbaar is.

Complete vloer renovatie

Een ernstig beschadigde parketvloer kunnen wij grondig renoveren, waardoor deze een tweede leven krijgt. Deze oplossing is vaak goedkoper dan het vervangen van een houten vloer. De renovatie wordt door ons professioneel uitgevoerd, hiervoor beschikken wij over de modernste materialen en gereedschappen. Naast het renoveren van houten vloeren hebben wij ons ook gespecialiseerd in traprenovaties. Informeert u naar alle mogelijkheden op het gebied van vakkundige renovaties. Wij geven uw houten vloer of trap een hele nieuwe uitstraling!

Meer informatie?

Vloeren in een uitbouw

Plaatst u een erker of andere uitbouw aan uw woning en wilt u uw parket doortrekken in de nieuwe ruimte? Dan bent u bij Aan de Stegge Parket aan het juiste adres. Wij kunnen de juiste vloerdelen leveren en aanbrengen, die naadloos aansluiten op uw bestaande parketvloer. Alle soorten en kleuren zijn te leveren door ons.
Ook voor het vernieuwen van plinten kan Aan de Stegge Parket zorgen. In ons assortiment hebben wij hoge massieve plinten van 8 of 13cm hoog. Ook wit gegronde plinten en MDF plinten kunnen uw interieur verfraaien, informeert u naar de mogelijkheden! Bij alle werkzaamheden kunt u rekenen op een ervaring van 35 jaar en een uitstekende vakkennis, die voortdurend wordt bijgehouden, om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied, waardoor wij altijd het optimale resultaat voor u kunnen bereiken.

Meer informatie over onderhoud of renovatie?

Dus is uw parket toe aan onderhoud? Neem dan snel contact met ons op. Vraag een offerte aan via onze site, zodat wij u nog sneller kunnen helpen. Vul ook het contactformulier in op onze site voor overige vragen. Als u ons liever direct wilt benaderen, bel ons dan via 0653272523 of via 0547383110. Via de mail zijn wij ook bereikbaar, mail ons dan naar aandesteggeparket@gmail.com. Aan de Stegge Parket helpt u dan graag verder met al uw vragen over parket onderhoud.

Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Patroon vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

PVC Vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Verouderde vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Traprenovatie