Patroonvloeren

Patroonvloeren

Aan de Stegge Parket legt prachtige parket patroonvloeren. Alle legpatronen beheersen wij. U kunt hierbij denken aan visgraatmotief, kubus motief, blokpanelen, point diamant en Versailles. Ook kunnen wij het parket leggen in vlechtpatroon.

Het plaatsen van een patroonvloer vraagt om een goede vakkennis. Aan de Stegge Parket beschikt over een ruime ervaring, waardoor u verzekerd bent van een kwaliteitsvloer, die een goede duurzaamheid heeft, waarmee u geen problemen zult ondervinden

Aan de Stegge Parket

Patroonvloer met meerlaagssysteem

Een patroonvloer vraagt wat meer werk dan een massieve parketvloer. De afzonderlijke onderdelen van een patroonvloer worden gelijmd of gespijkerd. Steeds populairder worden meerlaags parket systemen.

Deze patroonvloeren bestaan uit een laag van 5mm massief hout op een 12mm dikke laag multiplex. Massief houten vloeren kunnen onder invloed van omgevingsomstandigheden gaan werken. Een parketvloer van een meerlaags systeem is niet vatbaar voor deze invloeden.

Geschikt voor vloerverwarming

Tegenwoordig zijn patroonvloeren zeer geschikt voor het plaatsen op vloerverwarming. Het parket werkt als isolator, waardoor de warmte lang vastgehouden wordt en geleidelijk wordt afgegeven. Hierdoor kunt u besparen op het energieverbruik van de verwarming. Toch is het zaak om u goed te laten adviseren door Aan de Stegge parket. De temperatuur van een vloerverwarming, gecombineerd met het fraaie motief van een patroonvloer mag maximaal 28 graden bedragen. Maar wist u bijvoorbeeld dat standaard lijmsoorten hiervoor niet geschikt zijn? In deze situatie moeten speciale lijmsoorten worden gebruikt.

Meer informatie?

Expertise in het plaatsen van patroonvloeren

Om u voor teleurstellingen te behoeden kunt u vertrouwen op de expertise van Aan de Stegge Parket. Wij kunnen u adviseren over alle voordelen van parket en welke toepassingen in uw situatie geschikt zijn. Zo is een goede ondervloer van 8mm mozaïek belangrijk om de werking als isolator van uw patroonvloer optimaal te maken. Een investering die u op termijn zult terugverdienen, vanwege de energiebesparende eigenschappen van uw parketvloer.

Meer informatie over patroonvloeren?

Wilt u meer informatie over patroonvloeren? Neem dan snel contact met ons op. Vraag een offerte aan via onze site, zodat wij u nog sneller kunnen helpen. Vul ook het contactformulier in op onze site voor overige vragen. Als u ons liever direct wilt benaderen, bel ons dan via 0653272523 of via 0547383110. Via de mail zijn wij ook bereikbaar, mail ons dan naar aandesteggeparket@gmail.com.

Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

PVC Vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Verouderde vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Onderhoud & Renovatie
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Traprenovatie