PVC vloeren

PVC vloeren snel gelegd en voordelig

Aan de Stegge Parket levert en legt PVC vloeren in de regio rond Hengelo. Een PVC vloer wint steeds meer aan populariteit, ook in particuliere woningen. Was deze vroeger gemeengoed in bedrijven, tegenwoordig is deze verkrijgbaar in talrijke variëteiten, dessins en kleuren.

Een PVC vloer is relatief voordelig in aanschaf en vertoont een goede duurzaamheid. Een PVC vloer is toepasbaar in elk vertrek, ook in vochtige ruimtes zoals badkamers. PVC vloeren zijn ook goed te reinigen en zijn daardoor hygiënisch.

Aan de Stegge Parket

Het gemak van een PVC vloer

Omdat ze gemakkelijk in onderhoud zijn en een fraaie uitstraling hebben zijn PVC vloeren een goede keuze als alternatief voor een houten of stenen vloer. Deze vloeren zijn ook te leggen op vloerverwarming. Verdere positieve eigenschappen zijn dat PVC vloeren een goede geluiddempende werking hebben, warm en comfortabel aanvoelen en naadloos tegen een plint of muur gelegd kunnen worden. Plinten zijn hierbij overbodig.

Gerenommeerde merken

De door Aan de Stegge Parket geleverde PVC vloeren zijn van gerenommeerde merken als MFLOR, wat garant staat voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Bent u dus op zoek naar een betaalbare PVC vloer voor uw pand in de omgeving van Hengelo en wilt u verzekerd zijn van een prima service. Neemt u dan vandaag nog contact op met ons op. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Meer informatie?

Meer informatie over PVC vloeren?

Bent u op zoek naar een PVC vloer? Neem dan snel contact met ons op. Vraag een offerte aan via onze site, zodat wij u nog sneller kunnen helpen. Vul ook het contactformulier in op onze site voor overige vragen. Als u ons liever direct wilt benaderen, bel ons dan via 0653272523 of via 0547383110. Via de mail zijn wij ook bereikbaar, mail ons dan naar aandesteggeparket@gmail.com.

Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Patroon vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Verouderde vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Onderhoud & Renovatie
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Traprenovatie

Werkgebied Aan de Stegge Parket

Wij zijn onder andere actief in regio: Almelo, Deventer, Enschede en Hengelo.