PVC vloeren Deventer

PVC vloeren in Deventer geschikt voor elke ruimte

Aan de Stegge Parket biedt PVC vloeren in Deventer aan in diverse soorten, dessins en kleuren. Wij bieden een ruim assortiment aan, waardoor u een vloer kunt kiezen die bij uw interieur past. PVC is een duurzaam materiaal en raakt niet snel beschadigd. Hierdoor gaat de vloer erg lang mee, zonder dat hier veel onderhoud voor nodig is. Dus voor ruimtes waar de vloer zwaar belast wordt, is een PVC vloer ideaal. Wij leveren PCV vloeren van erkende merken zoals MFLOR. Hierdoor leveren wij altijd de beste kwaliteit materialen. Samen zorgt dit ervoor dat u nog lang van uw vloer kunt genieten, zonder hier iets voor te doen.

PVC-vloeren

Voordelen van PVC vloeren in Deventer

PVC vloeren zijn erg gemakkelijk te plaatsen. Het plaatsen verloopt erg snel, zodat u al snel gebruik kunt maken van uw nieuwe vloer in Deventer. Daarnaast is PVC ook nog eens erg voordelig en gaat het lang mee. U kunt de vloer plaatsen in verschillende ruimtes. PVC is erg makkelijk te reinigen, daarom is het ook geschikt in vochtige omgevingen, zoals in de badkamer. Dit vergroot ook de hygiëne van uw badkamer. PVC is ook te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming, aangezien het warmte begeleidend werkt. In de woonkamer zijn PVC vloeren ook erg geschikt. Het is namelijk een sterke vloer die niet snel beschadigd en PVC werkt ook nog eens geluiddempend.

Eigenschappen van PVC

PVC heeft veel voordelige eigenschappen zoals eerder benoemd. Of u nu een vloer wilt die waterbestendig is of een vloer die onderhoudsvrij is, een PVC vloer heeft het allemaal:

  • Geschikt voor elke ruimte
  • Vochtbestendig
  • Geluiddempende werking
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsvrij

Meer informatie?

De beste service bij Aan de Stegge Parket in Deventer

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van veel verschillende vloeren in Deventer en omgeving. Wij zijn opgericht in 1985 en hebben al meer dan 40 jaar ervaring. Verder zorgen wij ervoor dat wij altijd up-to-date zijn met de modernste technieken, maar wij hanteren ook veel ouderwetse technieken. Wij bieden dus een ruime keus aan technieken aan, die wij kunnen toepassen op uw vloer naar keuze. Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons en daarom streven wij altijd naar het beste eindresultaat. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Kom daarom langs in onze showroom in Enter, zodat wij samen al uw wensen kunnen bespreken.

Neem direct contact op voor meer informatie

Wij geven u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor uw PVC vloer. Bent u geïnteresseerd? Vraag ook meteen een offerte aan. Als u toch nog meer vragen voor ons heeft dan zijn wij telefonisch bereikbaar via 0653272523 of via 0547383110. U kunt ons ook via de mail bereiken, mail dan naar aandesteggeparket@gmail.com. Voor specifieke vragen kunt u uw gegevens achterlaten in het contactformulier op onze site. Aan de Stegge Parket beantwoordt dan al uw vragen over PVC vloeren Deventer.