PVC vloeren Hengelo

PVC vloeren in alle soorten en maten

Laat een PVC vloer in Hengelo plaatsen door onze specialisten. Aan de Stegge Parket bestaat al 35 jaar en wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring opgedaan in het plaatsen en het onderhoud van vloeren. Wij leggen u graag alle voor- en nadelen uit van de verschillende soorten vloeren. PVC vloeren worden steeds populairder. In eerste instantie werd deze vloer voornamelijk in bedrijven gebruikt, maar het is steeds vaker te zien in particuliere woningen. PVC is een sterk materiaal en is daarom erg geschikt voor een vloer die veel belast wordt. Beschadigingen en slijtageplekken ontstaan minder snel en de vloer gaat veel langer mee. PVC vloeren zijn dus een duurzaam alternatief voor andere vloeren.

PVC-vloeren

Goed alternatief voor houten of stenen vloeren

PVC is makkelijk te plaatsen en is ook nog eens erg voordelig. Hierdoor is het een aantrekkelijk alternatief voor duurdere vloeren, zoals houten of stenen vloeren. Daarnaast heeft PVC veel aantrekkelijke eigenschappen. PVC vloeren zijn namelijk erg stil en bestand tegen verschillende omstandigheden. Zo is het geschikt in vochtige omgevingen, zoals in de badkamer, en in kamers met een vloerverwarming. PVC vloeren zijn dus overal toepasbaar.

Mogelijkheden voor PVC vloeren in Hengelo

Er zijn veel varianten beschikbar voor PVC vloeren Hengelo. Welk soort PVC vloer u nodig heeft, hangt van uw voorkeuren af. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden Onze PVC vloeren bezitten meestal de volgende eigenschappen:

  • Geschikt voor elk interieur
  • Geschikt voor vloerverwarming en vochtige kamers
  • Hygi├źnisch
  • Geluiddempende werking
  • De vloer gaat lang mee

Meer informatie?

Aan de Stegge Parket regelt alles voor u

Er zijn veel eigenschappen die bepalen welke PCV vloer het meest geschikt is voor u. Wij hebben PCV beschikbaar in verschillende soorten, kleuren en dessins. Hierin kunt u dus verschillende keuzes maken. Samen kunnen wij kijken welke keuzes het beste zijn voor uw interieur in Hengelo. Zo kunnen wij een PCV vloer maken die voldoet aan al uw wensen. Wij maken altijd gebruik van de beste technieken om uw vloer zo mooi mogelijk af te werken.

Neem contact met ons op voor al uw vragen

Vraag direct een offerte aan voor uw PVC vloer in Hengelo. Dit kunt u doen via onze site. Wilt u nog extra advies, bel ons dan via 0653272523 of via 0547383110. U kunt uw vragen ook mailen naar aandesteggeparket@gmail.com. U kunt uw vragen ook kwijt in het contactformulier op onze site. Wij beantwoorden al uw vragen over PVC en lichtten graag de verschillende opties verder toe. Laat uw PCV vloeren in Hengelo plaatsen door Aan de Stegge Parket.