Parket Lochem

Parket plaatsen in Lochem

De beste kwaliteit parket in Lochem vindt u bij Aan de Stegge Parket. Parket geeft uw vloer een mooie nieuwe uitstraling en is ook erg duurzaam. Er zijn veel verschillende soorten parket, waardoor het in zowel klassieke als moderne interieurs past. Wij bieden parket in verschillende houtsoorten en verschillende formaten aan. Daarnaast kunnen wij het parket in verschillende motieven plaatsen, zoals het visgraatmotief, kubus motief, blokpanelen, point diamant en Versailles. Versailles geeft bijvoorbeeld uw vloer een unieke en aantrekkelijke uitstraling. Wij helpen u graag bij de keuze van uw parket en geven graag meer toelichting over alle beschikbare materialen.

Parket Lochem

Veel mogelijkheden voor uw parket in Lochem

Wij bieden parket aan in verschillende kleuren en formaten in Lochem. Hierdoor kunt u het parket kiezen wat precies bij uw interieur past. Wij kunnen u met het volgende helpen:

Geef uw vloer de juiste afwerking

Maak uw vloer nog mooier door aanvullende behandelingen te gebruiken. Wij maken gebruik van laktechnieken in oude stijl, wat zorgt voor een prachtig resultaat. Een ander groot voordeel is dat het parket veel langer meegaat en dat er minder snel beschadigingen ontstaan. Is uw vloer wel weer toe aan onderhoud, dan is dit geen probleem. Wij herstellen uw vloer snel weer en zorgen ervoor dat het parket er weer prachtig uitziet. Zelfs beschadigde delen kunnen wij eenvoudig vervangen.

Meer informatie?

Aan de Stegge Parket regelt alles voor u in Lochem

Wij zijn gespecialiseerd in parket en alles wat daar mee te maken heeft. Wij hebben al 43 jaar ervaring in het plaatsen van parket en leveren daarom altijd werk van het hoogste niveau. Ook voor advies kunt u bij ons terecht. Samen bespreken wij wat het geschiktst is voor uw interieur en plaatsen wij een parket vloer die voldoet aan al uw wensen. Wilt u het parket in het echt bekijken? Kom dan langs bij onze showroom in Enter. Ook daar helpen wij u graag verder.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Vraag direct een offerte aan voor uw parket in Lochem. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag met uw gloednieuwe parket. Heeft u nog vragen voor ons? Bel dan gerust naar0653272523 of 0547383110. U kunt ons ook via de mail bereiken, mail dan naar aandesteggeparket@gmail.com. Op onze site vindt u ook een contactformulier voor alle overige vragen. Dus heeft u nog vragen over parket in Lochem, bel direct Aan de Stegge Parket!