Parket Almelo

Parket in Almelo van de beste kwaliteit

Heeft u parket in Almelo nodig? Dan helpt parket specialist Aan de Stegge Parket u graag verder. Parket is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Hierdoor is het mogelijk om uw vloer precies de uitstraling te geven die u wilt. Wij geven u graag advies over alle kleuren parket die u kunt gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende patronen te maken met parket. Parket kan bijvoorbeeld in een visgraatmotief gelegd worden, maar ook in een kubus motief of in blokpanelen. Er zijn veel keuzemogelijkheden voor u beschikbaar wat betreft parket in Almelo.

Parket renovatie Almelo

Parket mogelijkheden in Almelo

Het vereist vakmanschap om parketvloeren goed te plaatsen. Daarnaast heeft het nog de juiste afwerking en nabehandeling nodig. Onze experts kunnen dit en nog veel meer voor u doen:

Parketrenovatie

Heeft u al een parketvloer in Almelo, maar is die toe aan een opknapbeurt? Dan kunnen wij u ook verder helpen. Verouderde parketvloeren bevatten vaak slijtage plekken en beschadigingen. Wij kunnen uw parket in Almelo geheel renoveren en alle beschadigingen opknappen. U heeft dus geen compleet nieuwe vloer nodig. Door de beschadigde plekken aan te pakken en de vloer een onderhoudsbeurt te geven, ziet het parket er weer zo goed als nieuw uit.

Meer informatie?

Laat parket in Almelo plaatsen door onze specialisten

Laat het plaatsen van parket in Almelo aan onze specialisten over. Aan de Stegge Parket bestaat al 35 jaar en wij hebben onderhand al 43 jaar ervaring in parketvloeren. Wij leveren voor u parket van de beste kwaliteit en leggen deze in het gewenste patroon. Het is ook mogelijk om parket te gebruiken in combinatie met verwarmde vloeren. Voor alle informatie en details kunt u ons bereiken, wij helpen u graag verder.

Meer informatie over parket Almelo?

Wij helpen u graag verder met al uw vragen over parket. Vul het contactformulier in op onze site en wij helpen u snel verder. Vraag ook meteen een offerte aan op onze site, zodat u zo snel mogelijk uw parket in Almelo ontvangt. Wilt u ons liever direct bereiken, dan kan dat ook. Bel ons via 0653272523 of 0547383110 of mail naar aandesteggeparket@gmail.com. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Aan de Stegge Parket regelt dan alles voor uw parket in Almelo.