Traprenovatie Hengelo

Traprenovatie in Hengelo

Vervang uw versleten trap en voer een traprenovatie in Hengelo uit. Een trap vol met slijtageplekken en krassen ziet er niet mooi meer uit. Een trap is vaak een van de eerste dingen die u ziet als u een huis binnenloopt. Daarom wilt u dat uw trap er goed uitziet. Laat uw trap dus opknappen door onze specialisten van Aan de Stegge Parket. Wij hebben al 43 jaar ervaring met het plaatsen en onderhouden van vloeren en trappen. Wij kunnen elke trap weer mooi maken, hoe erg de schade ook is. Wij gebruiken alleen materiaal van de beste kwaliteit en werken met de beste technieken. Hierdoor ziet het resultaat er altijd prachtig uit.

Traprenovatie Hengelo

Beschikbare materialen in Hengelo

U kunt kiezen uit trap bekleding van hout of PVC. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Onze specialisten helpen u hier graag verder mee. Wij kunnen onder andere het volgende voor u doen:

  • Traprenovatie met hout of PVC
  • Ruime keuze uit houtsoorten
  • Geluiddempend PVC
  • Twee jaar garantie
  • Vrijblijvend advies over alle mogelijkheden

Trap die voldoet aan al uw wensen

Een groot voordeel aan houten trapbekleding is dat wij veel verschillende houtsoorten tot onze beschikking hebben. Dit houdt in: massief eiken, Europees hout (grenen, iep en essen) en tropisch hout (merbau, kambala, afzelia, panga panga en sucupira). De houtsoorten verschillen vooral in hardheid en kleur mogelijkheden. U kunt dus zelf bepalen welke houtsoort u het liefst wilt gebruiken voor uw parketrenovatie in Hengelo. Het is dus ook mogelijk om PVC te gebruiken voor de bekleding van uw trap. PVC is een erg duurzaam materiaal wat niet snel beschadigd raakt. Hierdoor is het erg geschikt voor op een trap. Verder is het ook nog geluiddempend, wat ook een groot voordeel is.

Meer informatie?

Vrijblijvend advies van onze specialisten

U kunt uit veel verschillende materialen kiezen om te gebruiken voor uw traprenovatie Hengelo. Wij geven u graag meer informatie over de houtsoorten of PVC die u interessant vindt. Daarnaast helpen wij ook graag met het bepalen van het ideale materiaal voor uw traprenovatie. Samen bespreken we dan uw voorkeuren en dan kunnen wij u advies geven over alle verschillende opties.

Meer informatie over traprenovatie in Hengelo?

Neem contact met ons op voor meer informatie over traprenovaties in Hengelo. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0653272523 of via 0547383110. Per mail zijn wij bereikbaar via aandesteggeparket@gmail.com. U kunt ook uw gegevens achterlaten in het contactformulier op onze site, dan komen wij ook zo snel mogelijk bij u terug. Vraag ook een offerte aan op onze site voor uw parketrenovatie. Aan de Stegge Parket gaat dan hard aan het werk voor uw traprenovatie in Hengelo.