Verouderde houten vloer

Verouderde houten vloer

Een verouderde houten vloer wordt steeds populairder. Deze vloeren worden kunstmatig beschadigd. Er worden krassen, deuken en slijtage plekken aangebracht in de houten planken. Aan de Stegge Parket heeft dit proces geperfectioneerd. Nieuwe houten planken worden in een trommel gelegd samen met keien, kettingen en kogels. Deze zorgen voor de beschadigingen. Verouderde houten vloeren voegen iets bijzonders toe aan uw interieur. Het geeft uw kamer een antieke uitstraling. De planken zijn ook in verschillende lengtes en breedtes beschikbaar, waardoor de vloer nog unieker wordt.

Aan de Stegge Parket

Verouderde houten vloer produceren

Er zijn veel stappen betrokken bij het creëren van een kunstmatig verouderde houten vloer. Een aantal van deze stappen zijn hieronder weergegeven:

  • Houten vloeren kunstmatig verouderen/li>
  • Parketdelen maken inclusief slijtageplekken en beschadigingen
  • Nabehandeling met hardwax, een olielaag of een laklaag
  • Planken in verschillende breedtes en lengtes
  • Kleurolie behandeling

Aanvullende behandelingen

Nadat de beschadigingen op de verouderde houten vloer zijn aangebracht, worden er nog aanvullende behandelingen uitgevoerd. Deze nabehandeling kan gedaan worden met hardwax, een olielaag of een laklaag. Dit zorgt voor een glans van de vloer, waardoor het beschadigde hout er mooi uit gaat zien. Daarnaast is het ook mogelijk om een kleurolie aan te brengen. Deze olie kan de kleur van de houten planken aanpassen. Hierdoor kunt u uw vloer precies afstemmen op uw interieur.

Meer informatie?

Onderhoudsvrije houten vloer

Een groot voordeel van de verouderde houten vloer is dat deze vloer al beschadigd is. Additionele beschadigingen en krassen voegen alleen maar toe aan het uiterlijk van uw vloer. Dus zonder onderhoud te verrichten, blijft uw vloer mooi. Deze vloer is ook erg duurzaam, waardoor u er lang van kunt blijven genieten. Wij adviseren u graag over alle beschikbare mogelijkheden. Wij kunnen eventueel bij u op locatie langskomen om samen met u te bespreken welke verouderde vloer het beste bij uw interieur past. Wij zorgen er dan voor dat dit allemaal voor u wordt geregeld.

Maak direct een afspraak voor een verouderde houten vloer

Twijfel niet langer en bel ons direct voor een verouderde houten vloer. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0653272523 of via 0547383110. Per mail zijn wij bereikbaar via aandesteggeparket@gmail.com. Vraag ook meteen een offerte aan en dan helpen wij u snel verder. Voor overige vragen kunt u terecht op het contactformulier op onze site. Aan de Stegge Parket maakt graag een verouderde houten vloer voor u.

Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Patroon vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

PVC Vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Verouderde vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Onderhoud & Reparatie
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Traprenovatie