Traprenovatie Oldenzaal

Traprenovatie in Oldenzaal

Geef uw trap een opfrisbeurt met een traprenovatie in Oldenzaal. Aan de Stegge Parket is gespecialiseerd in traprenovaties en kan dit voor u regelen. Trappen verkrijgen slijtageplekken en krassen door dagelijks gebruik. Daarom moet uw trap vervangen worden na verloop van tijd. Een traprenovatie zorgt weer voor een frisse uitstraling, waardoor het er weer mooi uit gaat zien. Door gebruik te maken van de beste materialen, kan de nieuwe trap weer lang mee. Verder is belangrijk dat de trap vakkundig wordt gerenoveerd en dat alles er strak uitziet. Wij regelen dit en nog veel meer voor u.

Traprenovatie Oldenzaal

Ruim assortiment hout en PVC

U kunt uw traprenovatie Oldenzaal uitvoeren met behulp van hout of PVC. Elk materiaal zorgt voor een andere uitstraling, deze keuze is daarom erg belangrijk. Daarnaast heeft elk materiaal weer andere eigenschappen die ook van belang zijn bij de traprenovatie. PVC is bijvoorbeeld erg duurzaam, waardoor het minder snel weer vervangen hoeft te worden. Verder is het ook geluiddempend, wat een fijne eigenschap is van een trap. Hout daarentegen is beschikbaar in veel verschillende varianten, inclusief massief eiken, Europese houtsoorten en tropische houtsoorten. Hierdoor kunt u de kleur en uiterlijk van trap veel nauwkeuriger bepalen.

Traprenovatie in Oldenzaal

Wij bieden veel verschillende diensten aan voor uw parketrenovatie in Oldenzaal. Dit houdt onder andere het volgende in:

  • Traprenovatie met hout of PVC
  • Geluiddempend PVC
  • Ruime keuze uit houtsoorten
  • Twee jaar garantie
  • Vrijblijvend advies over alle mogelijkheden

Meer informatie?

Aan de Stegge Parket is de beste keus voor u

Wij hebben al 43 jaar ervaring in dit gebied en kunnen u daarom goed adviseren over alle mogelijkheden voor uw traprenovatie in Oldenzaal. Wij zijn bekend met alle materialen en hebben er al vaak mee gewerkt. Hierdoor kunnen wij u specifiek advies geven over elk soort materiaal. Ook kunnen wij u helpen met het uitkiezen van bijvoorbeeld kleuren en formaten. Dit kan nog wel een ingewikkeld zijn en daarom helpen wij u hier graag bij. Voor al uw vragen kunt u dus altijd bij ons terecht.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw traprenovatie in Oldenzaal

Vraag een offerte aan op onze site voor uw traprenovatie in Oldenzaal. Als u nog vragen heeft kunt u ook op onze site terecht. Vul dan het contactformulier in en laat uw gegevens achter. Als u ons direct wilt bereiken, bel dan naar 0653272523 of naar 0547383110of mail naar aandesteggeparket@gmail.com. Wij beantwoorden zo snel mogelijk al uw vragen. Onze specialisten van Aan de Stegge Parket helpen u dan graag met al uw vragen over parketrenovatie in Oldenzaal.