Parket Hengelo

Parket voor een mooie nieuwe vloer

Parket in Hengelo vindt u bij specialist Aan de Stegge Parket. Ons bedrijf bestaat al 35 jaar en wij hebben al meer dan 43 jaar ervaring in het plaatsen van parket vloeren. Wij hebben parket in verschillende soorten en maten, geschikt voor elke vloer. Zo hebben wij parket van tropisch hardhout, maar ook van Scandinavische of Europese houtsoorten. Wij geven u graag advies over de verschillende houtsoorten die wij aanbieden en de verschillende voor- en nadelen. De planken zijn verder ook beschikbaar in verschillende lengtes en diktes, wat uw vloer ook weer extra karakter kan geven. Neem daarom snel contact met ons op en dan regelen wij alles voor uw parket vloer in Hengelo.

Parket Hengelo

Patroonvloeren in Hengelo

Parket kan op verschillende manieren worden geplaatst. De planken kunnen naast een normale vloer ook in een ander patroon worden gelegd. Wij hebben veel ervaring in het leggen van parket in verschillende patronen. Een aantal mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een visgraatmotief, een kubus motief, blokpanelen, point diamant en Versailles. Elk patroon geeft uw vloer een andere uitstraling. Een andere bewerking van parket wat steeds populairder wordt, is machinaal verouderde parketvloeren. Dit is ook een van de vele mogelijkheden die wij aanbieden.

Alle diensten voor uw parket in Hengelo

Het plaatsen van parket kost erg veel werk. Laat dit daarom aan onze specialisten over. Dit scheelt u veel werk en het wordt met grote vakmanschap uitgevoerd. Wij kunnen nog veel meer voor u betekenen:

Meer informatie?

Gespecialiseerd in parket in Hengelo

Er komt veel kijken bij het plaatsen van parket in Hengelo. Het is belangrijk dat het parket goed geïnstalleerd wordt. Zo gaat de vloer namelijk veel langer mee. Ook eventuele afwerkingen, zoals extra laklagen, kan dit bevorderen. Zo heeft uw parket vloer minder vaak een onderhoudsbeurt nodig. Als uw vloer wel toe is aan een onderhoudsbeurt, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat de beschadigde delen worden vervangen of worden hersteld. Na onze behandeling ziet uw vloer er weer stralend uit.

Geïnteresseerd? Bel direct Aan de Stegge

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over alle mogelijkheden voor uw parket in Hengelo? Neem dan direct contact met ons op. Bel ons naar 0653272523 of 0547383110 of mail ons naar aandesteggeparket@gmail.com. Wij beantwoorden dan al uw vragen. Vraag ook meteen een offerte aan via onze site om uw parket nog sneller te ontvangen. Op onze site vindt u ook een contactformulier voor overige vragen. Aan de Stegge Parket levert dan de beste kwaliteit parket voor u in Hengelo.