Parket Enschede

Parket in Enschede plaatsen door specialisten

Zoekt u parket in Enschede? Dan bent u bij Aan de Stegge Parket aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in parket en alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben al 43 jaar ervaring en kunnen u daarom ook adviseren over alle mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten parket en verschillende stijlen. Of u nu een klassieke of een moderne uitstraling wilt, dit is allemaal mogelijk met een parket vloer. Wij hebben parket van tropisch hardhout, maar ook van Scandinavische of Europese houtsoorten. De houtsoort die u kiest, bepaalt de uitstraling van uw vloer. Er is dus van alles mogelijk voor uw parket.

Parket onderhoud Enschede

Onderhoud van uw parket

Elke vloer heeft onderhoud nodig, dus ook een parket vloer. Ook dit kunnen wij voor u regelen. Slijtage plekken of beschadigingen kunnen allemaal verholpen worden. Onze specialisten in Enschede hebben erg veel ervaring en weten daarom elke beschadiging goed aan te pakken. Hierdoor ziet uw vloer er weer zo goed als nieuw uit na onze parketrenovatie. Verder is het ook mogelijk om uw parket vloer verder af te werken met behulp van verschillende laktechnieken. Dit zorgt voor een extra bescherming van uw vloer, waardoor er minder snel weer onderhoud nodig is.

Beschikbare diensten in Enschede

Er zijn veel mogelijkheden voor uw parket in Enschede. Wij hebben parket beschikbaar in verschillende houtsoorten. Daarnaast kan het in verschillende patronen worden geplaatst, inclusief in visgraatmotief, kubus motief, blokpanelen, point diamant en Versailles. Wij bieden verder nog veel meer diensten aan:

Meer informatie?

Aan de Stegge Parket is de beste keus voor u!

Aan de Stegge Parket is opgericht in 1985. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in alle soorten parket. Wij leveren hierdoor altijd vakmanschap. Daarnaast gebruiken wij de beste kwaliteit materialen, wat zorgt voor mooie parketvloeren die lang meegaan. Het parket is erg duurzaam en met een goede behandeling is er nauwelijks onderhoud nodig. Laat dus direct uw parket in Enschede plaatsen door onze specialisten.

Neem direct contact op met Aan de Stegge Parket in Enschede

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw parket in Enschede. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder. Voor overige vragen, bel ons via 0653272523 of 0547383110. Wij zijn ook via de mail bereikbaar via aandesteggeparket@gmail.com. U kunt ook uw gegevens achterlaten via het contactformulier op onze site. Aan de Stegge Parket helpt u graag verder met al uw vragen over de mogelijkheden voor parket in Enschede.