Traprenovatie Deventer

Traprenovatie in Deventer

Geef uw trap weer een nieuwe uitstraling met een traprenovatie in Deventer. Trappen lopen na verloop van tijd slijtage en beschadigingen op. Hierdoor oogt uw trap niet meer mooi. Door uw trap een opknapbeurt te geven, ziet hij er weer zo goed als nieuw uit. U kunt uw traprenovatie uitvoeren met hout of met PVC. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het hangt a van uw voorkeuren welk materiaal het meest geschikt is voor u. Een houten trap heeft namelijk een hele andere uitstraling dan een PVC trap. Wij geven u hier graag meer toelichting over.

Traprenovatie

Bekleding met hout of PVC

Wij hebben een ruim assortiment aan houtsoorten en PVC soorten in Deventer, met een grote variatie in kleuren en formaten. Wij bieden de volgende houtsoorten aan: massief eiken, Europese houtsoorten en tropische houtsoorten. Tropische houtsoorten geven uw trap net iets extra’s. Denk hierbij aan houtsoorten zoals Merbau, Kambala, Afzelia, Panga Panga en Sucupira. Ook deze houtsoorten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Er kan ook gekozen worden voor een bekleding met PVC. PVC heeft veel voordelige eigenschappen. Het is namelijk erg sterk materiaal en beschadigd dus niet snel. Verder is het geluiddempend en ook erg makkelijk te reinigen. U kunt zelf bepalen welke eigenschappen u het belangrijkst vindt voor uw trap bekleding in Deventer.

Opties in Deventer

Er zijn veel mogelijkheden voor uw traprenovatie in Deventer. Onze specialisten kunnen het volgende voor u doen:

  • Traprenovatie met hout of PVC
  • Ruime keuze uit houtsoorten
  • Geluiddempend PVC
  • Twee jaar garantie
  • Vrijblijvend advies over alle mogelijkheden

Meer informatie?

Al 43 jaar ervaring

Aan de Stegge Parket is opgericht in 1985. Wij zitten al meer dan 40 jaar in deze industrie en hebben dan ook veel ervaring met onder andere traprenovatie. Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende materialen en technieken die gebruikt worden voor een trap renovatie. Laat ons u daarom adviseren over alle mogelijkheden voor uw trap. Hierdoor ontvangt u een trap die voldoet aan al uw wensen.

Meer vragen over traprenovatie in Deventer?

Twijfel niet langer en vraag meteen een offerte aan voor uw traprenovatie in Deventer. Als u toch nog vragen heeft, dan kunt u ons telefonisch bereiken via 0653272523 of via 0547383110. Mailt u ons liever, mail dan naar aandesteggeparket@gmail.com. Laat uw gegevens achter in het contactformulier op onze site zodat we ook uw overige vragen kunnen beantwoorden. Aan de Stegge Parket regelt dan alles voor uw parketrenovatie in Deventer.