Traprenovatie Enschede

Traprenovatie maakt uw trap weer prachtig

Maak uw trap weer zo goed als nieuw met een traprenovatie in Enschede. Trappen zijn eens in de zoveel tijd toe aan een opknapbeurt. Beschadigingen stapelen zich op en de kleur vervaagt. Een complete traprenovatie zorgt ervoor dat uw trap er weer prachtig uitziet. Onze specialisten van Aan de Stegge Parket kunnen uw trap renoveren met echt vakmanschap. Wij werken met precisie en expertise. Wij hebben veel ervaring met traprenovaties en kunnen u alles vertellen over alle materialen die u kunt gebruiken. Wij bieden trap bedekking aan met hout of met PVC. Beide materialen worden vaak gebruikt en hebben hun eigen voordelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Traprenovatie

Ruime keuze in Enschede

Wij bieden een ruim assortiment aan materialen aan voor een traprenovatie. Hierdoor kunt u uw trap samenstellen, precies zoals u wilt. Wij bieden onder andere het volgende aan:

  • Traprenovatie met hout of PVC
  • Ruime assortiment houtsoorten
  • Duurzaam PVC
  • Twee jaar garantie
  • Vrijblijvend advies over alle opties

Tropische houtsoorten voor uw traprenovatie in Enschede

Wij hebben veel verschillende houtsoorten op voorraad in Enschede. De populairste houtsoort is massief eiken. Deze houtsoort kan namelijk goed op kleur worden gebracht. Daarnaast maken wij ook vaak gebruik van Europese houtsoorten, zoals grenen, iep en essen. Als u een unieke uitstraling wilt voor uw trap, dan kunt u ook nog gebruik maken van tropische houtsoorten. Wij hebben hiervan de volgende soorten tot onze beschikking: Merbau, Kambala, Afzelia, Panga Panga en Sucupira. Merbau is beschikbaar in veel verschillende kleuren, Sucupira daarentegen is alleen beschikbaar in een mooie rode kleur. De eigenschappen van de houtsoorten verschillen dus enorm. Wij helpen u daarom graag bij uw keuze.

Meer informatie?

PVC voor de bekleding van uw trap

Een andere optie voor uw traprenovatie in Enschede is het gebruiken van PVC voor de bekleding. PVC is een kunststof die gestapeld wordt om PVC vloeren van te maken. PVC wordt niet snel beschadigd en is daarom erg duurzaam. Verder is PVC geluiddempend. Hierdoor hoor je niet constant mensen op de trap lopen. Een ander groot voordeel van PVC is dat er erg weinig onderhoud nodig is. Het materiaal is erg sterk en kan dus veel belasting aan. Het hangt dus af van uw voorkeuren of hout of PVC geschikter is voor uw traprenovatie.

Bel direct Aan de Stegge Parket voor traprenovatie in Enschede

Vraag direct een vrijblijvende offerte via onze site voor uw traprenovatie. Wilt u eerst meer informatie ontvangen, laat dan uw gegevens achter in het contactformulier. Als u ons liever direct wilt benaderen, bel dan naar 0653272523 of naar 0547383110. Per mail zijn wij bereikbaar via aandesteggeparket@gmail.com. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Laat uw traprenovatie in Enschede over aan specialist Aan de Stegge Parket.