Parket Oldenzaal

Parket in Oldenzaal geeft uw vloer een nieuwe uitstraling

Zoekt u een mooie nieuwe parket vloer in Oldenzaal? Dan bent u bij Aan de Stegge Parket op de goede plek. Wij hebben al 43 jaar ervaring in het plaatsen en onderhoud van parket. Parket is beschikbaar in veel verschillende soorten en maten. Wij hebben ervaring in het leggen van alle soorten parket en kunnen u dus ook goed adviseren over alle voor- en nadelen. Vakmanschap, klanttevredenheid en uitstekende service vinden wij erg belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om voor u het meest geschikte parket te plaatsen. Onze experts plaatsen de planken met precisie in een patroon naar keuze. Hierdoor ontvangt u altijd het beste resultaat voor uw vloer in Oldenzaal.

Aan de Stegge Parket

Verschillende soorten parket

Elk soort parket heeft zijn eigen kenmerken. Verder geeft een parketvloer in elke kamer verschillende uitstralingen. Voor de houtsoort van het parket kunt u gebruik maken van tropisch hardhout, Scandinavisch hardhout of Europees hardhout. De kleuren verschillen per houtsoort. Om de planken zelf te kunnen bekijken, kunt u ook even langskomen bij onze showroom in Enter. Wij geven dan graag meer toelichting over elk soort parket. Als u eenmaal een houtsoort heeft gekozen, kunt u ook nog het patroon van uw parket vloer bepalen. De planken kunnen namelijk in verschillende motieven geplaatst worden. Wij beheersen alle legpatronen, zoals een visgraatmotief, kubus motief, blokpanelen, point diamant, Versailles of een vlechtpatroon.

Behandelingen voor uw parket in Oldenzaal

Om extra lang te kunnen genieten van uw mooie nieuwe parket vloer, is het mogelijk om aanvullende lakbehandelingen te gebruiken. Wij maken gebruik van laktechnieken in oude stijl, waardoor uw parket langer meegaat. Verder verrichten wij nog veel meer werkzaamheden:

Meer informatie?

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er komt veel kijken bij het plaatsen van parket en er moeten veel keuzes gemaakt worden. Onze experts hebben ervaring met alle soorten parket en patronen. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren over welk parket bij uw interieur zou passen. Ook voor onderhoud van uw parket kunt u bij ons terecht. Zodat uw vloer er weer prachtig uit gaan zien. Alles wat u nodig heeft voor uw vloer in Oldenzaal, kunnen wij voor u regelen.

Meer informatie over parket in Oldenzaal

Bent u geïnteresseerd? Neem dan direct contact met ons op voor uw parket in Oldenzaal. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor al uw vragen via 0653272523 of via 0547383110. U kunt ook mailen naar aandesteggeparket@gmail.com. Vraag ook meteen een offerte aan op onze site en vul het contactformulier in voor overige vragen. Aan de Stegge Parket beantwoordt dan al uw vragen over alle mogelijkheden voor uw parket in Oldenzaal.