Traprenovatie Almelo

Traprenovatie in Almelo bij specialist Aan de Stegge Parket

Heeft u een traprenovatie in Almelo nodig? Aan de Stegge Parket helpt u hier graag mee verder. Is uw trap toe aan een nieuwe uitstraling of heeft die beschadigingen opgelopen, dan hebben wij voor u de oplossing. Wij kunnen uw trap snel herstellen en het een geheel nieuwe uitstraling geven. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring en voeren ons werk daarom altijd met expertise uit. Daarnaast maken wij gebruik van hout en PVC van de beste kwaliteit. Hierdoor gaat uw trap weer lang mee en ziet hij er weer prachtig uit. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over traprenovaties in Almelo.

Traprenovatie

Mogelijkheden voor uw traprenovatie

Wij bieden veel verschillende mogelijkheden aan voor traprenovaties in Almelo. Wij kunnen onder andere het volgende voor u betekenen:

  • Traprenovatie met hout of PVC
  • Ruime keuze uit houtsoorten
  • Geluiddempend PVC
  • Twee jaar garantie
  • Vrijblijvend advies over alle mogelijkheden

PVC of hout voor uw trap in Almelo

Voor de renovatie kunt u kiezen uit massief hout of PVC voor de bekleding van uw trap. Wij maken meestal gebruik van massief eiken. Deze houtsoort kan op kleur gebracht worden en wij kunnen ook anti-slip rubbers toevoegen. Wij hebben ook andere (Europese) houtsoorten beschikbaar, zoals grenen, iep en essen. PVC wordt ook vaak gebruikt voor een traprenovatie. PVC beschadigd namelijk niet snel en is daarnaast ook geluiddempend. Dit zijn natuurlijk erg gunstige eigenschappen voor een trap. PVC en hout geven beide een andere uitstraling. U kunt zelf bepalen waar u de voorkeur voor heeft.

Meer informatie?

Vrijblijvend advies over uw traprenovatie in Almelo

Er zijn veel keuzes betrokken bij het uitvoeren van een traprenovatie in Almelo. U kunt bijvoorbeeld uit een groot aantal houtsoorten kiezen. Elke houtsoort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo zijn sommige houtsoorten beschikbaar in meer kleuren en hebben anderen een grotere hardheid. Wij nemen graag met u elke houtsoort door, zodat u een geïnformeerde keus kunt maken. Ook voor de PVC bekleding zijn er veel opties mogelijk. PVC is namelijk beschikbaar in verschillende kleuren en dessins. Wij bespreken graag alle details met u.

Meer vragen? Bel direct Aan de Stegge Parket

Wilt u graag meer informatie ontvangen over specifieke materialen of over een traprenovatie in Almelo? Neem dan contact met ons op via 0653272523 of via 0547383110. Per de mail zijn wij bereikbaar via aandesteggeparket@gmail.com. U kunt ook uw gegevens achterlaten in het contactformulier op onze site. Vraag ook meteen een offerte aan voor een traprenovatie. Aan de Stegge Parket gaat dan snel aan de slag met uw parketrenovatie in Almelo.