Parket renovatie

Parket renovatie voor uw vloer

Is uw vloer toe aan een parket renovatie? Dan bent u bij Aan de Stegge Parket aan het juiste adres. Een zwaar beschadigde vloer kan nog gerenoveerd worden. Wij hebben al 43 jaar ervaring met parket en weten daarom precies hoe we elke beschadiging aan moeten pakken. Door een grondige opknap beurt, kan uw vloer er weer prachtig uitzien. Daarnaast is het vaak goedkoper om uw vloer te renoveren dan om een geheel nieuwe parket vloer aan te schaffen. Na behandeling door onze specialisten kan uw parket weer jaren mee!

Aan de Stegge Parket

Laat het aan onze specialisten over

Het is belangrijk om uw parket tussentijds te onderhouden. Dit kan bijvoorbeeld door een extra laklaag aan te brengen om uw vloer te blijven beschermen tegen beschadigingen. Wij adviseren u graag over welke laktechniek u hier het beste voor kunt gebruiken. Wij bieden ook een aantal onderhoudsmiddelen aan waarmee u dit kan doen, onder andere lak polish en hardwax olie. Als u het parket echt goed wilt onderhouden, dan laat u de behandelingen aan specialisten over. Dit scheelt u een hoop moeite en hierdoor ontvangt u een prachtig resultaat. Wij maken gebruik van de juiste laktechnieken en behandelingen om uw vloer weer glanzend te maken.

Mogelijkheden parket renovatie

Er zijn veel mogelijkheden voor het onderhouden van parket. Wij adviseren u graag over alle behandelingen:

  • Onderhoud en renovatie van parket vloeren
  • Kleuren van parket
  • Leveren van onderhoudsmiddelen
  • Laktechnieken in oude stijl
  • Beschadigingen en slijtageplekken vervangen

Meer informatie?

Blaas uw vloer nieuw leven in

Vaak ontstaat er slijtage rondom de looppaden. Het is duidelijk zichtbaar dat deze delen verkleuren. Ook ontstaan er over verloop van tijd beschadigingen door dagelijks gebruik. Dit is allemaal te verhelpen met een geschikte behandeling. Na behandeling zijn alle beschadigingen niet meer zichtbaar en ziet uw vloer er weer gloednieuw uit. Wilt u uw vloer een geheel nieuwe uitstraling geven? Dan is dit ook mogelijk. Wij kunnen namelijk ook uw parket vloer kleuren. Wij beschikken over 32 kleuren, die elk een andere uitstraling geven aan uw interieur. Parket renovatie kan dus op verschillende manieren toegepast worden, wat resulteert in een prachtige vloer.

Bel direct Aan de Stegge Parket over uw parket renovatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen over parket renovatie? Neem dan contact met ons op via 0653272523 of via 0547383110. U kunt uw vragen ook mailen naar aandesteggeparket@gmail.com. Wij helpen u dan graag verder. Vraag ook alvast een offerte aan en laat uw gegevens achter in het contactformulier op onze site. Aan de Stegge Parket stuurt u dan alle mogelijkheden voor parket renovatie van uw vloer.

Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Patroon vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

PVC Vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Verouderde vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Onderhoud & Reparatie
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Traprenovatie

Werkgebied Aan de Stegge Parket

Wij zijn onder andere actief in regio: Almelo, EnschedeLochemHengelo en Oldenzaal.