Vloer renovatie

Vloer renovatie door vakmensen

Vloer renovatie is noodzakelijk als uw vloer ernstig beschadigd is. Tussentijdse onderhoud van uw vloer zorgt dat dit minder snel gebeurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het waxen of lakken van uw houten vloer. Echter door dagelijkse belasting van de vloer, ontstaan er uiteindelijk toch beschadigingen. Op dit moment is professionele onderhoud nodig. Aan de Stegge Parket is opgericht in 1985 en we hebben al 43 jaar ervaring met onder andere parket vloeren. Hierdoor kunnen wij goed omgaan met vloeren en alle beschadigingen die kunnen ontstaan. Onze experts maken gebruik van de beste kwaliteit materialen en gereedschappen. Hierdoor kan uw vloer weer volledig hersteld worden.

Aan de Stegge Parket

Mogelijkheden bij Aan de Stegge Parket

Vloer renovatie bestaat uit verschillende onderdelen. Je kan gebruik maken van laktechnieken of schuren, maar ook van andere middelen. Wij kunnen het volgende voor u betekenen:

  • Onderhoud en renovatie van parket vloeren
  • Beschadigingen en slijtage plekken vervangen
  • Leveren van onderhoudsmiddelen
  • Laktechnieken in oude stijl
  • Vrijblijvend advies over parket renovatie

Knap uw vloer weer op

Laat alle beschadigingen en slijtage herstellen en blaas uw vloer nieuw leven in. Soms is de kleur van uw vloer enigszins vervaagd. Wij kunnen de kleur weer herstellen, waardoor het weer een frisse uitstraling krijgt. Een andere optie is de kleur volledig aanpassen. Een donkere vloer kan een paar tinten lichter worden gemaakt met behulp van een impregneerolie. Het kleuren van vloeren is mogelijk met 32 kleuren. Een nieuwe kleur geeft uw vloer een nieuw karakter. Met een vloer renovatie kunt u uw vloer dus weer volledig opknappen.

Meer informatie?

Laat u adviseren door onze specialisten

Er zijn veel mogelijkheden voor vloer renovatie. Welke behandeling het meest geschikt is voor uw vloer, hangt af van het type beschadiging en het type vloer. Verder kunt u, door gebruik te maken van aanvullende behandelingen, uw vloer weer een nieuwe uitstraling geven. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Samen kunnen we dan bedenken welke behandeling het meest geschikt is voor uw vloer, zodat u het beste eindresultaat ontvangt.

Geïnteresseerd? Bel Aan de Stegge Parket voor uw vloer renovatie

Vraag direct een offerte aan voor een vloer renovatie. Wilt u graag advies over de verschillende behandelingen, bel ons dan via 0653272523 of via 0547383110. U kunt ons ook mailen naar aandesteggeparket@gmail.com. Heeft u nog verdere vragen, vul dan het contactformulier in op onze site. Wij beantwoorden dan al uw vragen. Neem snel contact op met Aan de Stegge Parket voor uw vloer renovatie.

Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Patroon vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

PVC Vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Verouderde vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Onderhoud & Reparatie
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Traprenovatie