Vloer onderhoud

Vloer onderhoud door specialisten

Aan de Stegge Parket levert vloer onderhoud van uitstekende kwaliteit. Het is nodig om vloer goed te onderhouden. Zo kunnen kleine beschadigingen worden voorkomen of eventueel worden hersteld. Goede onderhoud beschermt uw vloer en zorgt ervoor dat uw vloer langer meegaat. U kunt uw vloer zelf onderhouden met behulp van de juiste onderhoudsmiddelen. Wij geven u graag advies over de middelen die u het beste kunt gebruiken. Verder bieden wij zelf ook een aantal middelen aan, zoals lak polish of hardwax olie. Hiermee geeft u een vloer weer een goede nieuwe laag en gaat de vloer weer glanzen.

Aan de Stegge Parket

Herstellen van beschadigingen en slijtage

Eens in de 8 tot 12 jaar is uw vloer ook toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Wij kunnen dit voor u regelen. Door uw vloer te schuren en een goede laktechniek te gebruiken, ziet uw vloer er weer zo goed als nieuw uit. Het is ook mogelijk om de kleur van uw vloer aan te passen. Wij hebben 32 verschillende kleuren beschikbaar, dus u heeft hiervoor een ruime keuze. Door de kleur aan te passen, lijkt het net alsof u een geheel nieuwe vloer heeft. Verder kunnen de plinten ook vernieuwd worden. Neem contact met ons op over alle mogelijkheden.

Mogelijkheden voor uw vloer

Er zijn veel verschillende behandelingen mogelijk, zoals het lakken, waxen of schuren van uw vloer. Wij kunnen dit allemaal voor u regelen:

  • Onderhoud en renovatie van vloeren
  • Vele onderhoudsmiddelen beschikbaar
  • Laktechnieken in oude stijl
  • Beschadigingen en slijtage herstellen
  • Vrijblijvend advies over uw vloer

Meer informatie?

Vloer onderhoud en renovatie

Naast onderhoud van uw vloer is het ook mogelijk om zwaar beschadigde delen te renoveren. Dit is goedkoper dan uw gehele vloer vervangen. Wij maken hiervoor gebruik van de modernste materialen en gereedschappen, waardoor u altijd het beste resultaat ontvangt. Wij gebruiken de nieuwste technieken om uw vloer weer te herstellen. Elke beschadiging kunnen wij verhelpen. Neem daarom snel contact met ons op, zodat onze specialisten aan de slag kunnen gaan met uw vloer.

Bel direct Aan de Stegge Parket voor uw vloer onderhoud

Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0653272523 of via 0547383110. Per mail zijn wij bereikbaar via aandesteggeparket@gmail.com. U kunt ook uw gegevens achterlaten via het contactformulier op onze site. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Vraag dan ook meteen een offerte aan, zodat wij u nog sneller kunnen helpen. Laat uw vloer onderhoud over aan onze specialisten van Aan de Stegge Parket.

Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Patroon vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

PVC Vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Verouderde vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Onderhoud & Reparatie
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Traprenovatie