Parket onderhoud

Parket onderhoud

Parket onderhoud is erg belangrijk om uw vloer mooi te houden. Wij leveren altijd parket vloeren van uitstekende kwaliteit, toch ontstaan er na verloop altijd slijtageplekken. Om dit zo lang mogelijk uit te stellen, adviseren wij om de looppaden in ieder geval jaarlijks te onderhouden. Wij geven u graag advies over hoe u dit het beste kan doen. Wij bieden vele onderhoudsmiddelen aan om uw parket eenvoudig te onderhouden. Dit zijn middelen zoals lak polish of hardwax olie. Eens in de 8 tot 12 jaar is het ook nodig om uw parket vloer grondig te laten schuren en lakken. Dit geeft uw vloer weer een frisse uitstraling. Onze experts regelen dit graag voor u.

Aan de Stegge Parket

Beschikbare diensten

Er zijn veel onderhoudsmogelijkheden voor uw parket. U kunt uw vloer lakken, schuren of waxen. Daarnaast is het ook mogelijk om het parket een andere kleur te geven. U kunt daarbij kiezen uit wel 32 kleuren. Er is dus veel mogelijk voor het onderhouden van uw parket:

  • Onderhoud en renovatie van parket vloeren
  • Laktechnieken in oude stijl
  • Vele onderhoudsmiddelen beschikbaar
  • Beschadigingen en slijtageplekken herstellen
  • Kleuren van parket

Verleng de levensduur van uw parket

Regelmatig onderhoud van uw parket zorgt ervoor dat het veel langer mee kan gaan en langer mooi blijft. Hierdoor hoeft u het parket minder snel te vervangen, wat u een hoop onnodige kosten scheelt. Daarnaast zorgt het lakken van parket ervoor dat uw parket er weer gloednieuw uitziet. Wij maken gebruik van watergedragen laksoorten, die volledig milieuvriendelijk zijn.

Meer informatie?

Laat het over aan specialist Aan de Stegge Parket

Laat uw parket onderhouden door onze specialisten. Wij beschikken over de beste materialen en gereedschappen om uw vloer weer glanzend te maken. Wij hebben al 43 jaar ervaring met het behandelen van parket en weten daarom precies wat nodig is voor uw vloer. Laat het dus aan ons over en geniet van een mooie vloer. Als u het toch liever zelf wilt doen, dan geven wij u ook graag advies over alle behandelingen. Zo kunt u alsnog uw vloer behandelen met de juiste middelen.

Meer informatie over parket onderhoud?

Dus is uw parket toe aan onderhoud? Neem dan snel contact met ons op. Vraag een offerte aan via onze site, zodat wij u nog sneller kunnen helpen. Vul ook het contactformulier in op onze site voor overige vragen. Als u ons liever direct wilt benaderen, bel ons dan via 0653272523 of via 0547383110. Via de mail zijn wij ook bereikbaar, mail ons dan naar aandesteggeparket@gmail.com. Aan de Stegge Parket helpt u dan graag verder met al uw vragen over parket onderhoud.

Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Patroon vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

PVC Vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Verouderde vloeren
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Onderhoud & Reparatie
Aan de Stegge Parket

Aan de Stegge Parket

Traprenovatie