Diensten

Houten vloeren plaatsen

Aan de Stegge Parket Houten en PVC vloeren van topkwaliteit

Aan de Stegge parket in Enter levert en plaatst een ruim aanbod aan vloeren van hoge kwaliteit en verzorgt ook het onderhoud en reparaties aan de vloeren. Met een ervaring van ruim 35 jaar kunt u vertrouwen op ons vakmanschap en oog voor detail. Wij hebben ons gespecialiseerd in parket in talrijke uitvoeringen, laminaat en PVC vloeren.

Parketvloeren plaatsen

Parket is verkrijgbaar in talrijke uitvoeringen en kleuren waardoor deze zowel in klassieke als moderne interieurs past. Het kan gelegd worden in verschillende patronen, volledig afgestemd op uw persoonlijke smaak. Het parket wat wij in ons assortiment voeren kan bestaan uit tropisch hardhout, maar ook kunt u kiezen voor Scandinavische of Europese houtsoorten. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden zodat u een vloer krijgt die volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Alle patronen zijn mogelijk. Naast een massieve parketvloer bestaat de mogelijkheid om deze te leggen in visgraatmotief, kubus motief, blokpanelen, point diamant en Versailles wat de vloer een unieke en aantrekkelijke uitstraling geeft. Ook machinaal verouderde parketvloeren winnen steeds meer aan populariteit. Deze worden in de fabriek voorzien van beschadigingen en slijtplekken en hierdoor vertoont de vloer een grillig uiterlijk. De planken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes wat het karakter van de verouderde vloer nog een extra dimensie geeft als deze gecombineerd worden.

Houten vloer in slaapkamer

Aanleggen van laminaatvloeren

Een laminaatvloer is voordeliger dan een parketvloer. Dit komt omdat alleen de toplaag uit edelhout bestaat. Wij kunnen deze vloeren leveren zodat u deze zelf legt maar uiteraard verzorgen wij dit graag vakkundig voor u. Een parketvloer wordt genageld of verlijmd en kan daardoor niet verhuisd worden. Laminaat wordt zwevend op een ondervloer aangebracht waardoor deze te allen tijde te verhuizen is.

Ook onze laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in talrijke uitvoeringen zodat voor elk interieur wel een geschikte vloer beschikbaar is. Ook is laminaat makkelijk te reinigen door u. Hierbij is wel een waarschuwing aan de orde. Zorg dat er niet te veel vocht op de vloer wordt aangebracht. Dit kan de vloer onherstelbaar beschadigen.

Leefbare vloeren

Het snel plaatsen van PVC vloeren

PVC Vloeren plaatsen

Een PVC vloer bestaat uit kunststof en is verkrijgbaar met een houtnerf of een natuurstenen uiterlijk. Het door ons bij voorkeur aangebrachte merk is MFLOR, een product dat zijn kwaliteit en duurzaamheid in de praktijk al volop heeft bewezen. Uiteraard houden wij rekening met uw beschikbare budget. Onze adviezen zijn vrijblijvend. U bepaalt uiteindelijk welk merk wij verwerken. PVC vloeren zijn volkomen waterdicht en daardoor geschikt voor elk vertrek, zelfs in een badkamer. Ook hebben PVC vloeren een goede geluiddempende werking wat ze geschikt maakt als u uw onderburen niet wilt belasten met geluidsoverlast. Loopt u gerust met naaldhakken over de vloer als u in een flat woont. De medebewoners zullen u dankbaar zijn.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vloer aanleg en vloeronderhoud?

Neem dan direct contact met ons op via: 0547-383110 of 06-53272523 of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

Onderhoud en renovatie van parket

Zelfs parketvloeren van de beste kwaliteit kunnen op termijn tekenen van slijtage of beschadigingen vertonen. Heeft u niet gekozen voor een machinaal verouderde parketvloer dan kunt u vertrouwen op een vakkundige reparatie. Ook adviseren wij u om de 8 tot 12 jaar de parketvloer te laten onderhouden door ons. De vloer wordt geschuurd en opnieuw in de lak gezet met milieuvriendelijke middelen. Ook het aanpassen van de kleur van het parket kan met impregneerolie worden aangepast. Een donker parket kan zo een aantal tinten lichter worden gemaakt.

Onderhoud en renovatie aan vloeren

Neem direct contact op

Bent u dus op zoek naar een zeer ervaren en vakbekwaam bedrijf dat uw droomvloer kan realiseren? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0547-383110 of mobiel: 06-53272523. Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Onze openingstijden zijn dinsdag van 13.30-18.00 uur, donderdag van 13.30-21.00 uur, zaterdag van 10.00-12.30 1.30- 16.00 uur. Vrijdag zijn we alleen op afspraak geopend en maandag, woensdag en zondag zijn we gesloten.

Logo Aan de Stegge Parket