Traprenovatie

Traprenovatie

Traprenovatie Traprenovatie met hout of PVC

Bent u uitgekeken op de bekleding van uw trap of vertoont deze slijtage? Dan is een traprenovatie door ons een goede optie. Er zijn twee mogelijkheden. Wij kunnen de traprenovatie uitvoeren met massief hout of met PVC. Wij zijn actief in heel Nederland en zijn inzetbaar voor particulieren en bedrijven.

Traprenovatie met eikenhout en andere Europese houtsoorten

De meest gekozen uitvoering is met massief eiken wat op kleur wordt gebracht en wordt voorzien van anti slip rubbers. Wij verwerken eikenhout van de beste kwaliteit wat garant staat voor een goede duurzaamheid van de uitgevoerde traprenovatie. Naast met eikenhout kan de trapbekleding ook uitgevoerd worden met Europese houtsoorten zoals grenen, iep en essen.

Tropische houtsoorten voor de bekleding van uw trap

Ook tropische houtsoorten kunnen uw trap een heel bijzondere uitstraling geven. Wij kunnen de volgende houtsoorten verwerken.

  • Merbau, wat verkrijgbaar is in een grote variëteit van kleuren.
  • Kambala, wat de uitstraling van teak heeft en een hardheid die vergelijkbaar is met eikenhout.
  • Afzelia met een roodbruine kleur en een goede hardheid.
  • Panga Panga met zijn kleur variërend van donkerbruin tot zwartbruin.
  • Sucupira met een mooie rode kleur.

Naar welke houtsoort uw voorkeur ook uitgaat. Wij verwerken alleen hout van de beste kwaliteit en met een ervaring van meer dan 40 jaar kunt u rekenen op een zorgvuldige werkwijze en oog voor detail.

Laat uw trap renoveren

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vloer aanleg en vloeronderhoud?

Neem dan direct contact met ons op via: 0547-383110 of 06-53272523 of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

PVC voor het renoveren van uw trap

Naast houten bekleding van een trap kan ook gekozen worden voor PVC. Deze kunststof is zeer slijtvast en beschikbaar in talrijke uitvoeringen en kleuren. Een houtnerf of steennerf geeft deze vloerbedekking een bijzondere uitstraling. PVC heeft sterk geluiddempende eigenschappen en is goed en snel te reinigen.

Welke traprenovatie wij ook voor u uitvoeren, u kunt altijd vertrouwen op onze expertise. De werkzaamheden worden met grote precisie uitgevoerd door vakmensen die het klappen van de zweep door en door kennen. Omdat wij onvoorwaardelijk geloven in de door ons geleverde kwaliteit krijgt u op alle traprenovaties een garantie van twee jaar.

Neem contact op

Ergert u zich dus aan die trap die er niet fraai en representatief uitziet? Wacht dan niet langer en laat ons u adviseren over de vele mogelijkheden om uw trap weer die uitstraling te geven die u en ons zal bevallen. Neemt u vandaag nog contact met ons op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Trap in een nieuwe stijl
Logo Aan de Stegge Parket