PVC vloeren

Ruime ervaring in dakwerken

PVC vloeren Snel gelegd en voordelig

Aan de Stegge Parket levert en legt PVC vloeren in de regio rond Hengelo. Een PVC vloer wint steeds meer aan populariteit, ook in particuliere woningen. Was een PVC vloer vroeger gemeengoed in bedrijven, tegenwoordig is deze verkrijgbaar in talrijke variëteiten, dessins en kleuren.

Een PVC vloer is relatief voordelig in aanschaf en vertoont een goede duurzaamheid. Een PVC vloer is toepasbaar in elk vertrek, ook in vochtige ruimtes zoals badkamers. PVC vloeren zijn ook goed te reinigen en zijn daardoor hygiënisch.

Het gemak van een PVC vloer

Omdat ze gemakkelijk in onderhoud zijn en een fraaie uitstraling hebben zijn PVC vloeren een goede keuze als alternatief voor een houten of stenen vloer. PVC vloeren zijn ook te leggen op vloerverwarming. Verdere positieve eigenschappen zijn dat PVC vloeren een goede geluiddempende werking hebben, warm en comfortabel aanvoelen en naadloos tegen een plint of muur gelegd kunnen worden. Plinten zijn hierbij overbodig.

Het gemak van een PVC vloer

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vloer aanleg en vloeronderhoud?

Neem dan direct contact met ons op via: 0547-383110 of 06-53272523 of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

Wij maken gebruik van gerenommeerde merken

De door Aan de Stegge Parket geleverde PVC vloeren zijn van gerenommeerde merken als MFLOR, wat garant staat voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Bent u dus op zoek naar een betaalbare PVC vloer voor uw pand in de omgeving van Hengelo en wilt u verzekerd zijn van een prima service. Neemt u dan vandaag nog contact op met ons op. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Wij maken gebruik van gerenommeerde merken
Logo Aan de Stegge Parket