Patroonvloeren

Een ruime ervaring in patroonvloeren

Patroonvloeren Een ruime ervaring in patroonvloeren

Aan de Stegge Parket legt prachtige parket patroonvloeren. Alle legpatronen beheersen wij. U kunt hierbij denken aan visgraatmotief, kubus motief, blokpanelen, point diamant en Versailles. Ook kunnen wij het parket leggen in vlechtpatroon.

Parketvloeren met meerlaagssysteem

Een patroonvloer vraagt wat meer werk dan een massieve parketvloer. De afzonderlijke onderdelen van een patroonvloer worden gelijmd of gespijkerd. Steeds populairder worden meerlaags parket systemen. Deze patroonvloeren bestaan uit een laag van 5mm massief hout op een 12mm dikke laag multiplex. Massief houten vloeren kunnen onder invloed van omgevingsomstandigheden gaan werken. Een parketvloer van een meerlaags systeem is niet vatbaar voor deze invloeden.

 Parketvloeren met meerlaagssysteem

Parketvloeren geschikt voor vloerverwarming

Het plaatsen van een patroonvloer vraagt om een goede vakkennis. Aan de Stegge Parket beschikt over een ruime ervaring, waardoor u verzekerd bent van een kwaliteitsvloer, die een goede duurzaamheid heeft, waarmee u geen problemen zult ondervinden

Tegenwoordig zijn patroonvloeren zeer geschikt voor het plaatsen op vloerverwarming. Het parket werkt als isolator, waardoor de warmte lang vastgehouden wordt en geleidelijk wordt afgegeven. Hierdoor kunt u besparen op het energieverbruik van de verwarming. Een goede reden om voor parket te kiezen in combinatie met vloerverwarming.

Toch is het zaak om u goed te laten adviseren door Aan de Stegge parket voor een optimaal resultaat. De temperatuur van een vloerverwarming, gecombineerd met het fraaie motief van een patroonvloer mag maximaal 28 graden bedragen. Maar wist u bijvoorbeeld dat standaard lijmsoorten hiervoor niet geschikt zijn? In deze situatie moeten speciale lijmsoorten worden gebruikt

Geschikt voor vloerverwarming

Expertise in het plaatsen van patroonvloeren

Om u voor teleurstellingen te behoeden kunt u vertrouwen op de expertise van Aan de Stegge Parket. Wij kunnen u adviseren over alle voordelen van parket en welke toepassingen in uw situatie geschikt zijn. Zo is een goede ondervloer van 8mm mozaïek belangrijk om de werking als isolator van uw patroonvloer optimaal te maken. Een investering die u op termijn zult terugverdienen, vanwege de energiebesparende eigenschappen van uw parketvloer.

Het leggen van houten vloeren

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vloer aanleg en vloeronderhoud?

Neem dan direct contact met ons op via: 0547-383110 of 06-53272523 of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

Deskundigheid, klanttevredenheid en een uitstekende serviceverlening

Deskundigheid, klanttevredenheid en een uitstekende serviceverlening staan hoog in het vaandel bij Aan de Stegge Parket. Wij zijn pas tevreden als u dat bent met uw nieuwe patroonvloer. Heeft u zelf ideeën hoe u uw patroonvloer samengesteld wilt hebben? Informeert u naar de vele mogelijkheden. Veel is bij ons mogelijk en bespreekbaar. Een afwijking van een standaardpatroon? Wij denken met u mee.

Onze parketvloeren blinken uit door een zeer goede kwaliteit en duurzaamheid. Om de fraaie uitstraling te behouden is een goed onderhoud noodzakelijk, hierin kunt u zelf veel doen, maar voor het grondige, periodieke onderhoud staat Aan de Stegge Parket ook voor u klaar. Belt u ons voor de vele mogelijkheden, wij begroeten u ook graag in onze showroom in Enter.

Deskundigheid, klanttevredenheid en een uitstekende serviceverlening
Logo Aan de Stegge Parket